Autor |
ploteczki |
wisyl
Użytkownik

Miejscowość: Mesanger
Data rejestracji: 12.08.08 |
Dodane dnia 18-12-2008 20:22 |
|
|
Wlasciwie to tworze nowy temat bo troche ucichlo na forum. Wiem, ze wiekszosc wyjechala do Polski ale reszta? Czy wszyscy biegacie za ostatnimi prezentami czy moze robicie ostatnie, przedswiateczne porzadki?
W kazdym razie wszystkich serdecznie pozdrawiam 
Sylwia |
|
Autor |
RE: ploteczki |
adriannah
Super Administrator

Miejscowość: Nantes
Data rejestracji: 10.02.08 |
Dodane dnia 18-12-2008 21:37 |
|
|
No troche jedno i drugie, praca, porzadki, prezenty, no i jakos tak faktycznie ucichlo...no ale co tam z ploteczek? ja dzis czekam na program z Carla Bruni, na M6, pewnie bedzie smiesznie ) |
|
Autor |
Zosia
Użytkownik
Miejscowość: Nantes i La Roche sur Yon
Data rejestracji: 02.12.08 |
Dodane dnia 18-12-2008 23:05 |
|
|
U nas w domu jeszcze nie szykujemy aktywnie swieta, ale pewnie za to sie wszyscy wezmiemy jak troche czasu bedzie to znaczy na koniec tygodnia. Co do prezentow, znalazlam swoje juz dawno temu, i ostatni wlasnie dzisiaj poczta dotarl 
Od dzisiaj jestem w Nantes do poczatku stycznia ale nie bede wiele wychodzila chyba ze pod wieczorem.
Wiecie czy cos ciekawego sie w Nantes dzieje oprocz "marché de Noël"? |
|
Autor |
oleksiun
Użytkownik

Data rejestracji: 22.04.08 |
Dodane dnia 19-12-2008 08:11 |
|
|
Ja jestem w trakcie pakowania walizek. Prezenty juz kupione.Ada pozdrowie od Ciebie Łódź ruszamy jutro. |
|
Autor |
Agnieszka
Użytkownik
Miejscowość: Calais
Data rejestracji: 21.11.08 |
Dodane dnia 19-12-2008 09:05 |
|
|
Ja już prezenty zrobiłam, wczoraj tylko jeszcze kilka butelek wina kupiłam 
Wczoraj się spakowałam, bo dziś mam szkołę do 18 a potem salsę, więc dziś nic większego nie zrobie, jutro z rana jade   
Pozdrawiam gorąco i wesołych świąt 
En faisant n'importe quoi, on devient n'importe qui |
|
Autor |
keytusia
Użytkownik

Miejscowość: Coueron
Data rejestracji: 21.02.08 |
Dodane dnia 19-12-2008 11:11 |
|
|
Pozwole sobie przedstawic Zosie.
Zosie poznalam na spotkaniu choinkowym, jest bardzo sympatyczna dziewczyna a jej wyjatkowosc polega na tym, ze urodzila sie we Francji, jezyka polskiego nauczyla sie w domu a glownym nauczycielem byla jej mama.
Zosiu zapewne bedziemy mialy mnostwo pytan skierowanych zarowno do Ciebie jak i do Twojej mamy. Nam mamusiom malutkich pociech marzy sie, aby nasze dzieci tak swobodnie potrafily mowic po polsku jak Ty. Duze brawa dla Ciebie i dla Twojej mamy. |
|
Autor |
Jola
Użytkownik
Miejscowość: La Chapelle sur Erdre
Data rejestracji: 26.03.08 |
Dodane dnia 19-12-2008 14:18 |
|
|
ja ostatnio "unikam" komputera bo jak se przed nim usiade to nie wiedze czasu ktory mi ucieka, a wzielam sie powaznie za porzadki w tym roku i chce je szybko i skonczyc. Dlatego mnie teraz nie widzicie...
milego popoludnia !!!
Na ktorym zdjeciu jest Zosia ? |
|
Autor |
wisyl
Użytkownik

Dodane dnia 19-12-2008 14:56 |
|
|
O ile sie nie myle Jolu (najwyzej sama Zosia mnie poprawi) to jest na drugim zdjeciu w bialej bluzce i czerwonym golfie (oczywiscie nie o aucie mowa ) stoi obok slupa.
Zgadzam sie z Keytusia, Zosia to przesympatyczna dziewczyna (jak Wy wszystkie nic nie ujmujac naszym rzadkim tu panom).
Zosiu, a Ty czesto bywalas w Polsce?
Sylwia |
|
Autor |
adriannah
Super Administrator

Dodane dnia 19-12-2008 20:19 |
|
|
Ale Zosi mama to polonistka, wiec pewnie dlatego Zosia tak ladnie mowi po polsku, mama pilnowala i cisnela ) jak sie domyslam! |
|
Autor |
adriannah
Super Administrator

Dodane dnia 19-12-2008 20:48 |
|
|
A do Oli , tak, usciskaj ode mnie Lodz, moze nawet wypij kawke w Manufakturze )) |
|
Autor |
adriannah
Super Administrator

Dodane dnia 24-12-2008 00:49 |
|
|
No widac ze kobitki pomykaja po kuchni i zadna nie ma czasu na "ploteczki", to milych wypiekow i smacznego! Wesolych juz zyczylam! |
|
Autor |
wisyl
Użytkownik

Dodane dnia 24-12-2008 11:53 |
|
|
Ja na chwile usiadlam bi mi kregoslup zaczal doskwierac. Jeszcze musze skonczyc jedno ciasto i zabieram sie za faszerowane pomidory. Zabiera mi to wszystko wiecej czasu bo mam malego pomocnika w kuchni i mecze sie tez duzo szybciej. I tak nie moge narzekac, nie mam do przygotowania 12 dan dla ogromnej rodziny
Zycze wszystkim spokojnej Wigilii i radosnych Swiat Bozego Narodzenia
Sylwia |
|
Autor |
adriannah
Super Administrator

Dodane dnia 25-12-2008 17:20 |
|
|
A ja juz nie moge!!! Umieram z przejedzenia!!! |
|
Autor |
wisyl
Użytkownik

Dodane dnia 01-01-2009 12:38 |
|
|
I jak po zabawach sylwestrowych? Leczycie kaca?
Moze w koncu po przerwie swiatecznej troche forum sie rozrusza bo strasznie tu ucichlo. A jak wasze noworoczne postanowienia?
Sylwia |
|
Autor |
adriannah
Super Administrator

Dodane dnia 01-01-2009 22:27 |
|
|
Najlepiej rzucic palenie! schudnac! no ale to wszystko tylko tak dla jaj! To zimno mnie strasznie demotywuje, mam totalnego lenia! Sylwestra spedzilam z rodzina w domu, robiac moje modelinowe kulki itp, nadmiar jedzenia i zimno powoduje sennosc, no ogolnie ogarnal mnie niemal stan niedzwiedzia.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2009 |
|
Autor |
diablesse
Użytkownik

Data rejestracji: 19.09.08 |
Dodane dnia 05-01-2009 20:41 |
|
|
No to witam !!Jestem już spowrotem ,ale zmęczona jak diabli-muszę się wyspać!!Naplotkowałyście tyle podczas mojej nieobecności ,że mam chwilkę by poczytać!
Edytowane przez diablesse dnia 07-01-2009 22:22 |
|
Autor |
adriannah
Super Administrator

Dodane dnia 05-01-2009 20:45 |
|
|
No wlasnie byla totalna cisza!! tak sie wszyscy przejeli swietami ze nikt prawie nie pisal, poza Sylwia i mna bou, ale chyba teraz wszystko wroci do normy nie? ) pozdrowienia i zyczenia noworoczne dla rodziny Diablessow! |
|
Autor |
diablesse
Użytkownik

Dodane dnia 05-01-2009 20:48 |
|
|
Dziękuję Adi jutro postaram się opisać jak mi minęły święta a jest dużo do opisania!Masakra co się działo  |
|
Autor |
anita
Użytkownik
Data rejestracji: 10.05.08 |
Dodane dnia 05-01-2009 21:45 |
|
|
kobietki ktora zna jakas dobra diete bo z nowym rokiem odstawiam małego od cycuszka i biore sie za siebie |
|
Autor |
diablesse
Użytkownik

Dodane dnia 07-01-2009 22:24 |
|
|
Anitko jak wiesz już Ci posłałam co trzeba!
A wy dziewczyny co macie na wytłumaczenie ,że nie ma Was na forum co??Postanowienie na Nowy Rok??WIĘCEJ CZASU NA FORUM NANTEJSKIMNormalnie zastygły mi dziewuszki !Adi nie masz wytłumaczenia!!Ty nie jesteś zajęta bobaskiem masz dużego syna !!Odlep się od tej modelinki i siup na forum!! |
|